Året som var og året som kommer

Her er en oppsummering av det året vi legger bak oss. Vi gikk inn i 2014 med og blitt så store som vi aldri hadde vært før. Åshild hadde akkurat sett seg speilet på prøverommet til en klesbutikk og fikk sjokk. Hun trodde hun fortsatt var slank, men speilet løy ikke hun var blitt tjukk. Jeg måtte opp noen størrelse i bukse, så erkjennelsens time var kommet. Vi må gjøre noe, men først så ville Åshild ha en feite periode og sørge litt. Så vi fortsatt til mars med å kose oss med mat som ikke er den sunneste, uten trening så nådde vi topp punktet i begynnelsen av april. Da var vi blitt 101kg og 86kg. Da vi meldte oss på bt sitt bergens slappeste. Fra 23 april og ut året ble mye forandret. 50 kg lettere, sprekere, sunnere og bedre helse. Har gitt oss overskudd til å legge mange planer for 2015.
image

Vi har fått mange nye venner i løpet av året og er utrolig takknemlig for alle som støttet oss på veien. Både de i nærmeste familie og de beste vennene våre har støttet oss. Det har betydd mye. For vi vet også at misunnelse og negative kommentarer også har forekommet og da er det mye lettere å bare heve seg over det og tenke st det er faktisk deres problem og ikke vårt.

Når vi nå ser fremover så skal 2015 være vårt år. :) vi skal fortsette i samme treningsporet som vi har begynt på. Vi trener spinning en til to ganger i uken, vi skal trene styrke, og vi har sagt vi skal prøve alle timene som de har på Aktiv 365. I tillegg spiller vi squash i helgene. Når inflensaen har sluppet taket helt, håper vi å få en del ski turer både bortoverski og nedoverski, noe vi begge er glad i. Første vi har meldt oss på er slarverennet som går fra Hemsedal til Gol 21 mars. ( Er visst noen få plasser igjen visst noen vil hive seg med) etter på blir det mye sykling ute som oppkjøring til Bergen-Voss i begynnelsen av juni.

Før det så skal vi gifte oss :) Pinsehelgen er satt av til tredagers bryllup i Hardanger. Hardingasete er den vakre plassen som vi har valgt. Masse bryllups stoff kommer i løpet av våren, for når to damer gifter seg så er det en del tradisjoner som vi lurer på hvordan skal ordnes og vi trenger en del råd. :)

Bryllupsreisen går til Tanzania – Kilemansjaro og Zanzibar. Turen er bestilt og 29 august reiser vi.

Vi håper at vi kan være en motivasjon for andre som har et ønske om å endre livsstil. Når vi har klart det så kan hvem som helst klare det.

Vi gleder oss til året som kommer og ser frem til alle som vil være en del av det, sammen med oss. :)

Ønsker dere alle et godt nytt år!
image

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *