En god venn

litt av hvert 983

Julen handler om å nyte fredfulle dager med familien og gode venner, i den forbindelse ønsker vi å dra frem våres trofaste venn Timmy. Han kommer alltid løpende glad når vi kommer inn døren, han har en fantastisk hale som gir oss beskjed når tredjemann kommer hjem mitt på natten. Halen går som en trommestikke, kan nevne at halen har ødelagt en gipsvegg når han var valp :-).
69259_10151529753415992_583685035_n

Når Toril var og er syk viker ikke Timmy en meter fra henne, hun får ikke være aleine på badet engang. Han skraper på døra og vil inn.
image
Når barnebarnet i Skien sier at han savner Timmy og ikke nevner mormor, gjør det noe med hjertet våres. Timmy er også ekspert på å støvsuge smuler som faller ned, fra noen herlige barnebarn hender. Han er så forsiktig med de små, også valper lar han krabbe over han.
image
Timmy er våres trofaste og faste følgesvenn
Han er alltid glad for å se oss og han elsker å leke og svømme.

Vi kjøpte et nytt bånd til Timmy i Skien, et slik bånd hvor der er halvt strikk i. Kjempe fint bånd for de som ikke ønsker at skulderen skal gå ut av ledd på tur og et bånd til skiturer osv. Jeg oppdaget nå at det er jeg som kommer sprettende til Timmy og ikke omvendt :-) hvem går tur med hvem? Mangler jeg muskler…hmmmmmm Gøy å se på hehehehe

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *