Hjelpe

22
Jeg må ha den mest hjelpsomme kjæresten jeg vet om. Åshild hjelper alle hun kan, cg det er aldri nei når noen spør. Hun er ikke så flink å be om hjelp selv når hun hadde trengte det, der har hun er stort utviklingdpotensiale. :) Mange setter utrolig pris på det, og det er jeg glad for. :)

Hvor mange har hun ikke hjelp med å flytte, pusset opp for, passet hundene til, kjørt, jobbet som frivillig for i Oslo for de mest trengende, passet barna til, bært, ryddet og sikkert 1000 andre ting.. Jeg er stolt av henne :)
image

Noen ganger skjer det en del uforesette ting også i all hjelpsomheten. Her en dag skulle vi hjelpe en med å kjøre noen møbler fra IKEA. Vi festet på hengeren og stablet møblene, og kjørte av gårde. I sandviken fikk vi bært møblene på plass, og skulle ta turen ut igjen med hengeren. Utenfor mariakirken hørte vi et brak og hengerfeste løsnet, hengeren trillet nedover og knuste ene lykten vår, men heldigvis med nød og neppe tok ikke borti noen sv de parkerte bilene langs veien. Så var det ut i et fryktelig regnvær, med vann opp etter leggen for å få flyttet hengeren inn til sides. Der stod vi da to damer i beste alder med et hengerfeste som var røket, og våt til låret. (Ja vannet trekker oppover buksen.) Da var det å krype til korset, vi trengte hjelp til å få hengeren ut før stenge tid. Hvem kunne vi ringe til som har hengerfeste på bilen, for det blir det bare færre og færre som har faktisk. Jo vi kom på en engel som heter Trond for øvrig gift med en annen engel Nina Beate. Han svingte seg rundt kom oss damer til unnsetning og fraktet hengeren ut igjen for oss. Tusen takk for hjelpen :)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *