Det er så irriterende med alle som irriterer seg!

Nå skal vi ha en liten utblåsning her!

Vi er blitt så irritert på alle som irriterer seg. Det er folk som må uttale seg om andres feil, hva andre gjør galt i deres øyne, og de må si det høyt og med en sur tone for å understreke misnøyen med det.

I går da jeg var ute å luftet Timmy, møtte jeg en eldre irritert mann. Han stod å fulgte med for å se om jeg tok opp skiten når Timmy gjorde sitt. Noe vi forøvrig alltid gjør. Så skjedde det: Timmy var knapt ferdig og jeg lette etter den lille svarte posen, så kom den irriterende ropingen at jeg fikk faen meg ta opp skiten etter hunden, for han var så lei av hundeskit. Som om jeg er ansvarlig for alle som ikke plukker opp hundeskiten. Nå skulle han ta meg, og behandlet meg egentlig dårlig. Nå tåler jeg så pass, men det er ikke noe hyggelig. Og da er det vi har bestemt oss for å rope tilbake ha en fin dag du og :)

Det er inn i tiden med ytringsfrihet og frihet til å mene det man vil. Det er bra! Men på veien mister vi vanlig høflighet, etiske grenser flyttes og hva som blir trakassering blir flyttet. «Herlighet så pass må man tåle, jeg er jo bare ærlig og sier min mening » Alle har rett å blåse ut når man er uenig. Noen ganger er det helt nødvendig. Programmet – Bry seg, som gikk på Tv2 viste at det fortsatt er noen som griper inn og bryr seg når denne trakasseringen skjer. Hurra for alle som bryr seg når andres utblåsninger blir trakassering.

image (Bildet tatt av Mona Aktiv365)

Så neste gang du kjenner irritasjonen stige, så kjenn etter, stopp opp og tenk igjennom før du handler. Må jeg blåse ut nå? Er det for min del eller er det som irriterer til skade for andre?

Ha en god dag alle, og gjør dagen god for andre :)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *