«Dust», klart vi skal spise frokost

Dropp frokosten med god samvittighet, om du skal ned i vekt påstår professor i ernæring Birger Svihus. Han svarer sikkert ut fra sin forskning og på et enkelt spørsmål som hva kan jeg gjøre for å gå ned i vekt? Dette skal ikke vi påstå er feil, har ikke den faglige kunnskapen til å svare på dette enkle spørsmålet. Vi kjenner at dette provoserer oss og vi blir «sint» over denne påstanden.

Videre står det at dette anbefales ikke for barn, neivel men er det ikke nettopp tenåringer og unge voksne som henger seg på dette vaset?

Er det virkelig dette vi skal følge om vi skal ned i vekt? Når vi i dag ser på utviklingen av fedmekirurgi og mange slanke hysteri dietter, bør vi da ikke tenke en «helhetlig» tanke? Hva med kroppen vår, psyken vår? Ønsker vi en endring som varer? DET MÅ SATSES PÅ LIVSTILSENDRING!!

Vi ber alle om å lese alle råd med kritiske øyne, av erfaring må alle finne noe som fungerer for akkurat deres behov.

De enkle reglene som vi har fulgt, og som har virket i forhold til å endre vaner noe som er vesentlig visst det er livsstilsendring man er ute etter.
frokost frokost

Alt med måte! Vær bevisst mengden du spiser, stopp i tide.
Spis ofte og lite, og ikke gå sulten.
Finn ut hva som du syntes er super godt av de tingene som er sunne. Blir da en vane og spise det i stedet for det som ikke er så bra.
Planlegg trening, turer noe kroppslig aktivitet som en syntes er gøy. Det er et forhold mellom det man spiser og den fysiske aktivitet.

Vi har ikke svaret, men kjenner det var rett for oss å slippe å telle kalorier og vi spise når vi var sultne. Kluet ligger i en god frokost og rett mat, sammen med aktivitet.

Sett dere realistiske mål :-) Lykke til

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *