Mentalt helt fantastisk

Etter en uke med mye bilkjøring og en uke hvor trøttheten har vært enorm. Denne uken har vi kjørt fra Lillehammer til Bergen mandag og resten av uken pendlet mellom Bergen-Voss. Når jeg tittet på meg selv i speilet i går begynte jeg å lure på om rompa mi begynte å få sitte form, men det var synsbedrag (phhuuuuu heldigvis). Selv med mye bilkjøring har vi likevel rukket å trent, noe som tirsdag var kjempe tungt. I går løsnet det, var en god Bergen-Voss trening (deilig).

Kan denne følelsen være preget av at det er fredag i dag? Jeg kom på jobb i dag, med en fantastisk deilig følelse, ikke var jeg trøtt heller. Når fredagen kommer går jeg å smiler fra øre til øre, humøret er på topp. Fredagen er hellig, sikkert ikke bare for meg. Mentalt er dette den beste dagen i uken. Når jeg spurte de på jobben hva som var fantastisk med fredag fikk jeg disse svarene:

  • Taco kveld
  • Behøver ikke legge meg så tidlig
  • Sitte i sofaen og se på tv
  • familie kveld
  • ro
  • fred
  • kos
  • deilig
  • turer
  • fiskepinne i lompe

Lussandfjellet5

Denne dagen kan i mine øyne sammenlignes med en god treningsøkt, hvor energien kommer tilbake. Fredag er dagen der ingen telefonselgere bør ringe til noen. Det er dagen da naboen helst ikke bør ha fest. Måke snø, vaske gulv eller vaske opp, bør settes til side til dagen etter eller før. Dette er dagen der nesten halve Norge reiser på hytta, for å slippe unna stresset.

Våres råd er stress ned og nyt dagen og tenk positivt inntil det motsatte er bevist.

Ha en strålende fredag :-)

litt av hvert 948

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *