Aldri så gale at det ikke er godt for noe.

Vi har hatt en liten periode med diverse uhell. Den siste i rekken ble den verste, når leddbånde til Åshild røk under aketuren i helgen.
image

Nå må hun pings rundt på krykker og ha skinne på foten i 6 uker. Nå kunne hun ha lagt seg ned å grene, blitt sint for hun ikke får trent eller gått tur. Syntes synd på seg selv og irritert seg over at det skjedde. Tenkt at nå ryker slarverennet som vi skal på om 6uker.

Nå er ikke Åshild skrudd sammen sånn, hun ser muligheter og ikke begrensninger. Hun gikk på trening på Aktiv365 allerede på tirsdag og trente overkropp, mens jeg var på spinningtimen til Tina. Endelig kan jeg kanskje få litt muskler på overkroppen, sier hun blid som en lerke. Slarverennet skal hun gå, om så jeg må dra henne på pulk deler av veien.

Hun viser igjen: Det er ikke hvordan man har det, men hvordan man tar det!!

På vei hjem fra Voss i går skjedde det som skjer titt og ofte på denne veien. Det var steinras ved Stanghelle. En bil hadde fått en stein på bilen og brannbiler og sykebil var på vei.
image

Åshild var heldig som kom noen minutter seiner og ble vinket forbi. Seinere ble veien stengt for kvelden og natten. Nå skal hun ikke til Voss noen dager pga foten og vi slipper å være bekymret om veien er åpen, om der går nye ras, eller man kommer ut for ulykke.

I løpet av de 2 årene Åshild har jobbet på Voss og pendlet denne veien hver dag, har veien vært stengt utallige ganger. Det har vært mange ulykker og det er en ustanselig bekymring om hun kommer seg hjem, må snu og kjøre til Lussand, blir utsatt for ulykke selv, eller blir første på stedet ved andres ulykke.

Det som slår meg at det kun er de som blir berørt av denne veien som er engasjert i denne problemveien. Mennesker er litt skrudd sammen at er man ikke selv berørt av et problem så lar man seg ikke engasjere i samme grad heller. Alle vi her på Vestlandet som er berørt lurer på om de konsulentene i Oslo selv må få en stein i hodet før de ser galskapen på denne veien. De ser ikke behov for utbedring av veien E16 Bergen-Voss eller av bergensbanen i de planene som legges.

Så uansett hvor mange liv som går og hvor mange som blir skadet. Hvor mange ras og flom som stenger veien i løpet av året, så ser det ut til at de i Oslo må få en stein i hodet nå for å handle, for vi har ikke flere liv og miste!!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *