Dagens trening når forskjellige behov skal dekkes.

Hva kan vi, hva vil vi, hva gjør vi??

En nydelig dag, og med en våryrhund som ikke har fått utløp for all energien sin i det siste, var det egentlig en fjelltur som skulle vært prioritert. Åshild sitt behov var og rusle rolig, og mitt var og endelig få testet nye sykkelen. Hva gjør vi da?? Jo jeg tok meg en sykkeltur aleine rundt dalen for å teste giren og sykkelen. Åshild tok med seg Timmy på fotballbanen og tok med en tennisball og fikk trent kastearmen, mens Timmy løp fram og tilbake med ballen. Når jeg hadde tatt meg en sykkeltur tok jeg spurtetappen sammen med Timmy for å pese han nok til at han ikke hadde så mye energi igjen.

Slik fikk alle dekket sine treningsbehov. Nyt været og se mulighetene.
image

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *