Her er mine forbilder, hvem er dine?

Gjennom livet har de fleste en eller flere personer vi ser opp til og som er viktige personer i livet. De kan være nære personer som veileder, motiverer og leder en inn på de rette valg mot mål, eller bare noen en ser opp til og beundrer, men nødvendigvis ikke kjenner.

Alle trenger noen som betyr noe for en, og en håper og ønsker at en selv betyr noe for andre mennesker. Visst en kan leve livet sånn at andre opplever at en er et positivt forbilde med gode verdier må det være en stor glede.

En som har vært en av mine forbilder er min egen far. Pappa har lært meg å bli glad i naturen. Han har lært meg en del tips og triks når man ferdes i skog og mark. Han har lært meg om båt og fiske, sette garn og knyte forskjellige knuter. Hvor fisken står og hva som er viktig å husk på. Finne roen på sjøen og på fjellet. Nyte øyeblikket. Han har lært meg hvordan hagen skal stelles på Lussand og hvordan rosene liker det. Han har lært meg å tøye mine grenser, og gå på litt til selv om man er trøtt. Han har lært meg å ha selvironi og se humor i det meste. Min far er 90 år nå 4 mars. Han håper det blir dansemusikk i bryllupet vårt så han får danse. Han er den som kommer til å ha liste på alle som vil danse med han. Han har alltid noen gode kommentarer på lur og ler godt av alt fra reklame til groviser. Han holder koken og jeg er stolt av han.

Lena 059

Andre som er forbilde er mine nærmeste venner. Spesielt de som skal være mine forlovere Nina og Kristin. Uten de heftige diskusjoner og refleksjoner rundt viktige personlige og samfunnsmessige spørsmål, hadde livet vært kjedelig. Skal viktige valg taes er det godt å ha noen som en kan lufte det med. Sist men ikke minst er Åshild min bedre halvdel, en stor inspirasjon på mange plan. Med sin ukuelig positivisme og pågangsmot et stort forbilde for mange. Gleder meg til å dele resten av livet med deg. Det blir ikke mange kjedelige stunder det vet jeg.

Sett pris på de menneskene som betyr noe for deg og er dine forbilder. Si det til de og spre glede. Ha en god dag.

litt av hvert 250

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *