Gjett hva som skjedde når vi prøvde oss på ekstremsport…

Bare 1 time og 45 min fra Bergen og 40 min fra Voss ligger det en perle ved Hardangerfjorden, stedet heter Lussand. Lussand benytter vi som feriestedet, tur utgangspunkt og rekreasjon.
image

image

Alle turer fra Lussand starter med å gå oppover bakke en stigning på 22%.På sommeren er det en fin grusvei/traktorvei opp til stølen. ATV og snøskutere gjør det også mulig å gå halvveis opp til Stølen på bena, og derifra går det fint med truger eller ski. Fra Lussand kan vi gå turer til Kvanndal, Voss, Folkedal eller turer i Lussandfjellet.

Vi har opplevd og vært på mange turer med utgangspunkt fra Lussand i all slags vær og føre. Denne helgen ble det også to turer hedlar, halvveis til lussandstølen.

Vi tok med oss en kjelke som vi begge fikk plass på utrolig nok. Lørdagens aketur ble så gøy at vi måtte ha oss en ny tur på søndag. Nå er det sånn at når to damer i beste alder tror de har kropp til 10 åringer, blir utfallet av og til katastrofale. Beinet til Åshild hektet seg fast i snøen og leddbånd i kneet røk. Ikke bare bare og drive ekstremsport. :)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *