Hjelp vi skal gifte oss del 2

 

Denn uken skal igjen gå til bryllupsplanlegging og inspirassjon til et perfekt bryllup. Etter innlegget «hjelp vi skal gifte oss», fikk vi mange gode råd. Det ene rådet vi fikk var å dra på bryllupsmesse som var i Bergen søndag 15 februar, vi troppet opp i spenning. Denne gangen hadde vi med oss en stor støtte, nemlig Toril sin forlover Nina.

unnamedunnamed2

Denne gangen var jeg kjempe glad for at det ikke var en «rød løper» uten for døren som sist besøk i en brudesalong. Jeg begynner vikelig å lure på om de prøver å skremme gamle damer, men en sååååå utrolig høytidlig markering. Før vi dro av gårde, hadde vi snakket sammen og blitt enige i at vi denne gangen er godt forbredt.

Dette skal nå være i boks:

  • Vi har bestilt en vakker romantisk perle i Hardangerfjorden.Hardingasete ligger ca 1 1/2 time fra Bergen og ca.6 1/2 time med bil fra Oslo

 

forside-2kart

  • Visevert/toastmaster har vi fått Marianne Hole, vi gleder oss.
  • Vigelse tid og personen som skal utføre dette er nå i boks
  • Musikken er i boks Tove Bøygard og Sara Andersson

 

  •  Fotograf Mona Hauglid
  • Antrekk er nå i boks, ikke ferdig men vi har bestemt oss. Dette blir spennede

Med dette i boks regnet vi med at alt nå var iorden regnet vi med at vi var veldig godt i rute, men vi tok sååå feil. Dette oppdaget vi etter bryllupsmessen i går, det første som møtte oss var et utstillingsbord fra tilbords.

unnamedunnamed1

Selvfølgelig var det en som da tok kontakt med oss og lurte på om vi hadde laget en ønskeliste, nei det har vi ikke. Vi har så god tid vi skal jo ikke gifte oss før i slutten av mai, der tok vi styggelig feil. Han hadde da tatt imot to bestillinger av brudepar som skulle gifte seg til høsten. Vi har heller ikke tenkt på sminke og frisør, dette vil også være en utfordring. Men at en pakkepris på sminke og oppsett av hår koster 6500 kr, er du gal tenkte jeg. Kan hende vi da kommer nypyntet med lite hår….hehehehehehehe. Men vi har ikke tenkt på kake enda, er vi da for sendt ute? aner ikke, smakte bare på en liten kake. Dette må vi sikkert også fikse… Er vi da i boks? Kan jo alldri vite…

Vi gikk fra messen med noe nytt, nemlig enklere jo bedre.

Men til slutt et spørsmål stiller vi gjerne, når skal det bli messer for alle over 30 år? Når kommer det messer for de som ikke har kunnskap og ikke har drømt om bryllupet siden de var 5 år?

unnamed3

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *