Kjekt å få positiv tilbakemelding

Vi fikk en kjekk e-post fra daglig leder på Aktiv365 Tor Fredrik Kayser Berg. Han hadde skrevet om oss i nyhetsbrevet fra Aktiv365 som sendes ut til alle medlemmer. Takk skal du ha, og takk for vi får være en del av Aktiv365 sitt inspirerende,motiverende og positive miljø. Det gir oss et fabelaktiv liv!!!

Nyheter og godsaker fra Aktiv365 sport og spa Ingen bilder? Les på nett


​Vi har snart lagt bak oss årets 2 første måneder, og som tidligere år har vi registrert stor aktivitet og mye treningsglede på Paradis. Det er veldig hyggelig å kunne ønske alle nye medlemmer hjertelig velkommen til oss, jeg håper dere har funnet dere vel til rette og at dere har hentet inspirasjon i det allsidige treningstilbudet senteret kan tilby.

Høsten 2014 var vi så heldig å få ta del i Bergens Tidendes prosjekt ”Bergens slappeste”. Her fikk vi et unikt innblikk i de utfordringer og problemstillinger deltakerne møtte på i sin søken etter å endre livsstil.

I dag trener flere av deltakerne på Aktiv365 og de har gitt både kunder og ansatte mye glede og inspirasjon gjennom å dele historier om sine opp- og nedturer.

To av deltakerne holdt i februar et engasjerende og humoristisk foredrag om å sette seg klare målsetninger som bl.a. medførte at de til stadighet måtte utfordre sine egne komfortsoner. Du kan lese mer om Toril og Åshild sin spennende reise i vårt nyhetsbrev og på deres blogg ”frabunntiltopp.no”.

Vi i Aktiv365 er privilegert ved å ha en meget engasjerte stab som stadig er på søken etter ny kunnskap. Dette har bl.a. resultert i at vi har kunnet inngå et samarbeid med Guri Brekke, hvor vi nå kan tilby et unikt treningskonsept tilpasset kreftpasienter. ”Aktivrommet” er et tilbud tilpasset kreftpasienter og overlevere, hvor våre personlige trenere tilrettelegger et nøye utvalgt treningsprogram. Tilbudet har blitt godt mottatt, og vi ønsker å utvide tilbudet i månedene som kommer.

Til alle våre trofaste medlemmer vil vi få takke for den tillit dere gir oss hver dag. Vi er stolt over at du har valgt Aktiv365 som ditt treningssenter og lover å stå på for at også din neste treningsøkt skal gi resultater.

Med ønske om en aktiv og flott vinterferie.

Tor Fredrik Kayser Berg

ET VIKTIG TILTAK FOR ALLE KREFTPASIENTER OG -OVERLEVERE

Aktiv365 har kunnskap og allsidighet som to av sine kjerneverdier, noe som fører til at vi hele tiden ønsker å videreutvikle oss og tilbudet vi har.

Noen av dere har kanskje sett en ny time på timeplanen som heter ”Aktivrommet”? Dette er en del av et tilbud vi har utviklet til kreftpasienter og overlevere. Som en del av prosjektet har vi inngått et samarbeid med Guri Brekke. Guri har kurset nøye utvalgte personlige trenere hos oss til å kunne tilrettelegge treningen til kreftpasienter/overlevere. I tillegg vil Guri holde foredrag hvor hun forteller om helsegevinstene ved å trene for de som har eller har hatt en kreftdiagnose.

ET GRATIS KURS I TRENING FOR UNGDOMMER 
MELLOM 15-18 ÅR

Det første ungdomskurset vårt gikk av stabelen i november 2014. Kurset er gratis for alle mellom 15-18 år, og ungdommene får en grunnleggende innføring av treningslære, ernæring, anatomi, fysiologi, treningsmetoder, mekanismer bak muskelvekst og mye, mye mer. I tillegg får alle deltagerne enn god innføring av baseøvelser og hvordan man skal gradere disse.

Gjennom økt kunnskap støtter kurset opp under Aktiv365s visjon om å «inspirere til aktiv livsstil 365 dager i året». Vi tror at gjennom økt kunnskap får deltagerne realistiske og sunne målsetninger ved treningen. Samtidig får deltakerne også økt fremgang ved sin egentrening ut fra egne forutsetninger og målsetninger. Våre instruktører blir ofte leid inn som ekstern foredragsholder i bedrifter og for idrettslag. Skulle man holdt samme kurset for en ekstern bedrift ville prisen lagt mellom 4500-6500kr. Med andre ord er kurset grundig og omfattende, og målet er at alle deltagerne sitter igjen med mye kunnskap og stor glød rundt trening etter endt kurs.

Aktiv365 ønsker også å bidra til sunne holdninger og fremme en ren idrett. Kunnskap er vårt fremste og beste middel i antidopingarbeidet. Gjennom kurset ønsker Henrik, som også er antidopingansvarlig for hele Aktiv365-kjeden,  å vise hva som er mulig å oppnå på et «rent» grunnlag.

NYHET FRA
SPA-AVDELINGEN

MICRONEEDLING – DIN VEI TIL GLATTERE OG RENERE HUD!

Innen spa, skjønnhet og velvære skjer det stadig nye ting. Bransjen er i stor utvikling, mye fordi forbrukeren stadig søker nye metoder for å bevare sin ungdom, og vi som hudterapeuter jobber hele tiden for at DU skal stråle. Vi tror ikke at alt handler om et slett utseende uten tegn på at livet har vart noen år, men vi vet at det også er mange som sliter med dårlig selvbilde pga en dårlig hud.

aktivCROSS LEAGUE 2015
– ALLEREDE EN SUKSESS!

AktivCross-League er en uhøytidelig konkuranse mellom kunder og ansatte ved de tre «fullskalasentrene» Paradis, Sandsli og Straume.

Det slippes en ny treningsøkt hver uke, så har man en uke på å gjennomføre økten. For å få ett gjeldende resultat  må dette gjøre på en AktivCross time på enten Straume, Paradis eller Sandsli. Selv om man er medlem på ett senter kan man få gjort økten på de andre sentrene. Dermed har vi sikret at det er totalt 7 muligheter for å få fullført en økt.

Til nå er det nesten 90 medlemmer og ansatte som er med i facebookgruppen «AktivCross-League vår 2015». Knivingen mellom sentrene er stor, og i skrivende stund er Aktiv365Paradis på topp.

Vi er nå halvveis i leaguen, og dersom du ønsker å være med på AktivCross-league er det bare å melde seg inn på facebookgruppen og komme på AktivCross timene. Vi kan garantere gode treningsøkter hvor du virkelig får presset deg selv til nye høyder.

KLIN MAX!

 

FRA SLAPPFISK TIL EN FABELAKTIV LIVSSTIL

Toril Lussand og Åshild Sønsteby ble i fjor trukket ut til å være med i «Bergens slappeste» – BTs innsats for å gjøre byens innbyggere mer aktive, og i januar holdt de et motivasjonsforedrag for våre medlemmer.

Med innlevelse, humor og store doser selvironi trollbandt de sitt publikum, mens de tok oss med på oppturer og nedturer – og «på-tryne-turer» de har vært i gjennom i løpet av prosessen. De delte villig vekk verktøyene sine, lærdommen, og ikke minst de selverkjennelsene de sitter igjen med etter å ha røsket opp i en god del uvaner og gamle «sannheter». De er begge tydelige på at selv med et godt apparat rundt seg, er det til syvende og sist du selv som må gjøre jobben, men med et konkret mål og humor kommer du langt. Den største gevinsten de har fått er bevisstheten rundt sine valg, både når det gjelder kosthold, trening og livsstilen generelt, og nå som de har veldig klart for seg HVORFOR de gjør dette, er det mye lettere.

Vi er overbevist om at samtlige deltakere forlot foredraget med et stort smil og en heftig dose inspirasjon – og vi ønsker Toril og Åshild masse lykke til på veien videre med en fabelAKTIV livsstil!

Visste du…

  • at Aktiv365 Paradis tilbyr over 60 gruppetreningstimer pr uke?
  • at vår hovedtrener i tennis, Svein-Espen Olsen, er ekspertkommentator for Eurosport.
  • at over 20 000 personer besøkte Aktiv365 Paradis i januar?
  • at Aktiv365 i februar starter opp ”Aktivrommet”, et tilbud spesielt tilpasset kreftpasienter/overlevere?
  • at Toril og Åshild fra ”Bergens slappeste” har satt seg som mål å teste ut samtlige gruppetimer på Aktiv365 Paradis?
  • at ”Tennis Paradis” – nå Aktiv365 Paradis – feirer 30 års jubileum i 2015?
  • at vi har utvidet treningstilbudet til ungdommer i aldersgruppen 13 – 15 år med bl.a. flere gruppetreningstimer som alle er merket med smilefjes på timeplanen?
  • at Aktiv365 har totalt 6 sentre i Bergen og omegn og at et premiumkort gir deg tilgang til samtlige.
  • at vi har åpent 365 dager i året mellom kl 0500 – 2400?
  • at vi har fått en egen kurskalender på www.aktiv365.com som gir det en enkel oversikt på alle kurs for barn og voksne som gjennomføres på Aktiv365

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *