Ny trend i Bergen

Enda en nydelig helg med knakende fint vær, vrimler det av folk over alt, men det er en ting som kan være en plage for de fleste. Nei det er ikke regnværet om dere trodde det. Tror ikke jeg har hørt noen Bergensere som klager over at det kommer mye nedbør, det virker som de har kommet til den bekjennelsen at det ikke nytter og klage også blir det jo så deilig når solen kommer. Kle på deg smart når du vandrer i Bergen, hvor enn du går er det alltid en oppover bakke og likeså nedover bakke. Du bør kle deg lurt, en jakke du kan ta av oppover og på nedover. Men likevel slipper du ikke unna den ekle våte flekken under armene, for å si det slik er det ikke vei oppover så er det en trapp phhuuuu.

Men vi kan nå glede alle Bergensere og besøkende i byen, du er ikke aleine om å svette. Det er en trend i Bergen og det kan hende det er derfor Bergenserne synes at litt regn skader ikke. Gratulere dere er med på å skape en ny trend, kan jo hende «svetteringene» kan bli mote.

Ha en strålende dag :-) bergen

Winter in bergen, norway Photography by: espen haagensen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *