Rompa sier alt om deg.

Nå har jammen tro og overtro gått over stokk og stein i en herlig røre. Det er ut med kaffegrut, krystallkule og håndspåleggelse. Nå er det Rompologer som spår fremtiden ved å se og kjenne på rompa som er tingen. Fremtiden i høyreropeball og fortiden i venstrerompeball. Karrierejeger har firkantet rompe. Det er mye personlighet i linjene på rompa sier Rompolog Sam Amos. Ellers deles rompene inn i to grupper pære og epleformer. Er den stor og rund er du positiv til livet. Du er både karismatisk, selvsikker og kreativ. Pæreformen er mer jordnær, stødig og tålmodig.

Det vi lurer på er om vi som har fått store forandringer i rompene våre sliter med personlighetsforstyrrelser?? Vi hadde noen fine, runde, sprettne rumper før vi gikk ned i vekt.
image

Nå derimot henger rompen ganske slapt. Har vi gått ifra å være positive, kreative og selvsikre til noen treiguser med beina planta på jorden??

Moren til Sylvester Stallone er visst en kjent Rompolog, men hadde ikke turt å la henne verken se eller kjenne på rompen. Det hadde vært i overkant hva vi hadde utsatt oss selv for.
Nå kreves det ikke utdannelse for å bli Rompolog, det er jo bra. Så har du en firkantet rompe og er skolelei så kan du gjøre karriere som Rompolog.
(Dette rådet var helt gratis, men trenger du flere romperåd koster det penger)

Vi må derimot sette oss nye treningsmål igjen. Rompene må trenes å få mere muskler, så vi fortsatt kan være kreativ og positive..

http://www.klikk.no/helse/doktoronline/sykdommer/article418739.ece

Ta en titt i speilet å se på rompa din, kanskje du plutselig ser nye sider ved deg selv og din personlighet.

Lykke til med rompetittingen i dag, for nå kommer du garantert å ta en ekstra titt på noen fine romper som går forbi, og det er helt greit.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *