Hjelp vi skal gifte oss 3: hva har vi gitt oss ut på??

Jeg er en vimsete, distré, glemsk surrehode som mulititasker for mye til tider og mister oversikten og blir stresset av det. Noe som igjen medfører mere rot og mangel på oversikt. Jeg skal altså gifte meg med Åshild som er en spontan, planløs, til tider meget treig i avtrekkeren helt til vi er for seine til det vi skal. Dette er ikke en god kombinasjon når bryllup skal planlegges, ting skal avtales på forhånd og det er viktig med oversikt og struktur. HJELP!!

Vi skjønner nå hvorfor bryllupsplanlegger er god butikk og blitt et yrke. Vi har sprengt alle budsjett allerede, sikkert et resultat av kombinasjonen over, så der er ikke rom for å leie inn folk til det desverre.

Vi aner som sagt ikke om vi er i rute, eller om det er helt opplagte ting vi burde ha kontroll på for lenge siden.
En ting vi ikke ante var at det var utrolig mange papirer og skjema som må fylles ut. Visste dere at skatte etaten skal vite om vi har sykdom som kan overføres ved seksuell omgang?? Hva i huleste skal de vite det for? Og om vi har fått veiledning av en lege. Det er jo ganske absurd at vi to damer i beste alder må fylle ut og svare på sånn masse tull, men må man så må man.

image

Eneste vi har bestemt er at alle papirene som med følger skal være sendt inn før påske. Nå gjenstår det å se om vi klarer det, for påske nærmer seg. Vi skal gifte oss i prinsen 22 mai og den datoen nærmer seg fortere enn vi har beregnet.
image

image

image
Vi trenger en sjekkliste som vi kan krysse av er gjort, og det er her vi trenger deres hjelp. Det vi har gjort er:

Sted ✅
Kokker ✅
Forlover ✅
Taostmaster/Visevert ✅
Fotograf ✅
Musikere ✅
Kjoler ✅
Gjester ✅
Vier ✅

Det vi vet vi mangler er:

Hvem kan bake kaker?
Hvilke sanger skal vi ha?
Hvem skal pynte oss?
Hvem skal pynte bord og lokalet?
Hvor skal alle gjestene sove?
Bordkort og bordplassering?
Hvor nye drikke må vi beregne/bestille?

Listen er sikkert lengre med det vet vi ikke noe om og her trenger vi hjelp.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *