I dag har vi brutt enda en grense.

I forbindelse med oppkjøringen til sykkelrittet Bergen-Voss har vi sammen med en fantastisk gjeng fra Aktiv365 syklet gullfjellet rundt 10 mil. Dette var noe vi grudde oss litt til for vi visste ikke hvordan formen var i forhold til de andre. Ville vi klare å holde følge? Ville de måtte vente på oss titt og ofte? Vi ble positiv overrasket. Vi klarte å holde følge, og kroppen kjentes grei ut. Ikke det at vi er sliten og verker i både tær, knær, legger og lår, men det hadde vi regnet med.

Nå gjenstår mer mengde trening, øve på rullering og bli flinkere å vise tegn. Vi lærer hele veien og stor takk til tolmodige sjeler som vil ha oss med og lære oss dette.
image

image

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *