bryllup5

Dagen før dagen!!

Nå har vi en stund planlagt, ihvertfall trodde vi at vi hadde planlagt alt til bryllupet. Vi skulle ha et tredagers bryllup i Hardanger. Da blir det mer å planlegge enn bare en bryllupsfest en kveld. Det har vi nå skjønt i etter tid.

bryllup6

Fredagen kom og vi dro til Hardingasete plassen vi skulle være hele helgen. De aller fleste gjestene valgte å tilbringe hele helgen sammen og det var utrolig kjekt. Gjestene kom, noen seiner enn andre siden vi har så innmari utfordrende veier her på Vestlandet. At det skulle gå ras på E16 og ekstra lange køer i fjorden. Da de fleste var kommet og installert på hytter og rom begynte festen.

bryllup5

Middagen bestod av curry gryte med kalkun i fra Øystese og champagnen var sprettet. Stampene og badstuen var varmet opp. Utrolig så godt kjent man blir når en er sammen i en badestamp. Fantastisk lurt å starte bryllupet på denne måten. Nå ble alle kjent før selve dagen.

bryllup15

bryllup17
Vi var så utrolig heldig som hadde så mange fantastiske mennesker som hjalp oss disse dagene. Hadde vi ikke hatt de, så lurer vi på hvordan det egentlig hadde blitt. Min svigerinne pyntet bord og pyntet oss. Ordnet og organiserte. Forlover som sørget for brudebuketter og blomster for det hadde vi glemt. Sønn og svigersønn som hentet båten og alle andre som ser det ikke vi ser og ordnet opp uten at vi ante det. Plutselig var ting ordnet helt av seg selv. Pussig.

bryllup10
Mona Hauglid har knipset hele helgen og tatt mange blinkskudd av stemningen.
Så måtte vi legge oss for brudene måtte jo være opplagt til bryllupsdagen. Festen fortsatte men uten oss. Tross alt var det viktig med skjønnhetsøvnen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *