image

Så kom selve dagen!

Jammen er det nesten som maratonløp å gifte seg. Åshild monterte derfor pulsbelte for og skikkelig dokumentere pulsaktiviteten den dagen. Adrenalinet pumpet og vi var nesten ikke nedpå. Vi var som to forvirrede vegglus, så jammen godt vi hadde våre hjelpere som passet på oss. Vi ble både pyntet og kledd i bunad. De passet på så vi var på rett sted til rett tid.

Værgudene var på vår side heldigvis, så da kunne vielsen foregå på bryggen som var vårt største ønske. Vi ønsket også å komme med båt inn, som en moderne brudeferd med to lesber i bunad og Sara som spilte elgitar i front. Nå ble det nesten sånn. Det var litt sjø og vanskelig for å legge til så da tok vi brureferden ombord i båten på hengeren på bilen i steden for. En glimrende erstatter og litt typisk oss.
image

Så ble det en vakker vielse med vakker musikk og dikt nede på bryggen. Sander,barnebarnet var ringbærer en viktig og ærefull rolle som han tok veldig alvorlig. Etter vielsen var det apetiff av cider fra Hardanger.

Bordene var nydelig pyntet av Monica min svigerinne som til og med hadde laget noen skjønne bordkort/esker med hjemmelaget sjokolade opp i.

Middagen var en treretters signaturrett fra kokkene på Hardingasete. Den bestod av en forrett av kveite fra Sogn, med blomkålpure med skalldyr
Hovedrett var helgrillet entrecote av kalv. Desserten bestod av bringebær fra Børve i Øystese med sjokolade brownies og melkesjokolade.
bryllup9

Når kakene kom på bordet hadde vår engel Monica sørget for en tre etasje nydelig bryllupskake med bilde av Kilimanjaro og en topp med to hjerter. Kunne en kake være mer i vår ånd?

Kvelden bestod av nydelige taler, morsom underholdning og fantastisk fin musikk av Sara Anderson og Tove Bøygard.

Hele bryllupet var perfekt fra første til siste stund. Ingenting kunne vært gjort anderledes. Vi såg at alle koste seg og hadde det kjekt. Vi er så takknemlig for alle som hjalp oss til at det skulle bli en vellykket helg. Tusentakk for at vi fikk en utrolig minnerikt og opplevelsesrikt bryllup.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *