232

Går du i giftetanker eller kjenner noen som gjør det? Les her!

Etter å ha opplevd noe så fantastisk som et tredagers bryllup i Hardanger, vil vi dele noe av hva som gjorde det så bra. Stedet og gjestene var selvfølgelig med på å skape denne magiske stemningen, men det gjorde også de som hjalp oss til at det skulle bli så bra. Toastmaster eller visevert som noen kaller det for har en utrolig viktig rolle for at alt skal gli smertefritt. At timingen sittet og at personen kan kjenne på stemningen og gjestene på hva som er viktig til enhver tid.
232
Vi hadde Marianne Hole som vår toastmaster. En venninne, drama/teaterdame, et medmenneske og en erfaren toastmaster. Et bedre valg kunne vi ikke ta. Det å ha styr på to damer og et helt bryllup som vi ikke er særlig flink til å planlegge gav ekstra utfordringer som Marianne tok på strak arm. Hun hadde struktur og stilte selv med masse humor og innslag som virkelig fikk lattermusklene til å trimme.

Trenger du en eller kjenner noen som trenger en toastmaster vil vi anbefale Marianne Hole på det varmeste. Vi har aldri opplevd noe som tar den rollen så bra som henne.
Marianne sitt mobilnummer: 94500215

Tusentakk for du Marianne var med å gjøre dagen vår så minnerik.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *