image

Vi klarte det!!

I dag er vi stolte for vi klarte det! For bare et år siden når vi hadde spinningtime på Ulriken med Aktiv365 hadde vi vel aldri trodd vi skulle klare å sykle Bergen – Voss året etter.

image

I løpet av høsten satt vi oss det som mål, og meldte oss på. Kjøpte nye sykler i januar og begynte utetrening på sykkel etter påske.

Dagen før rittet måtte vi jobbe mye med det mentale. Det var meldt regn, det var tidlig på morgen og mange unnskyldninger for å trekke seg fra denne egentlig galskapen som vi hadde som mål for treningene vår. Vi gjorde klar syklene, drakk mye, hadde fått beskjed at fire liter minst dagen før. Vi snakket om hvor deilig det skulle bli å nå Voss og virkelig klart det.

Vi møtte resten av syvtimers gruppen på Aktiv365 kl. 05.50 og varmet opp med å sykle til start ved Grieghallen. Så gikk starten og vi var gang kl 06.50

image
Det trøtteste trynet er Åshild som fikk sove, jeg lå med kroppen full av adrealin og sov ikke mye den natten.

Første stopp ble Bjørkheim, greit å få i seg litt mat og drikke. Solen var kommet frem og vi hev av oss regnbuksene. Kapteinen Christer punkterte så pausen ble litt lengre enn nødvendig, men alle venter noe de gjorde for meg seinere i rittet.

image
Sykkelsminken er lagt og vippene fra bryllupet er inntakt.

Neste stopp var Norheimsund, nå var vi halvveis og vafler og kaffi smakte innmari godt. Dopause var nødvendig og vi fylte opp drikkeflaskene igjen. Så tok krampen beina mine. Å nei søren sprette skal jeg slite med det resten av rittet. Prøvde å strekke ut, men hver gang jeg skulle ta litt i satte krampen i gang. Utgjort og ganske demotiverende. Nå ble resten av rittet på mental vilje og stahet for min del.

image
Hele gruppen støttet og ventet når jeg måtte slippe gruppen. En fantastisk kaptein Christer og med Tina som dra hjelp siste stykket så hadde ikke vi kommet inn sammen med resten av gjengen på Aktiv365. De ventet øverst i skjervet og der stod Erlend kaptein på 6t gruppen og Kjetil og dro oss inn mot mål på Voss. Utrolig deilig å se Mona stå der med cola og smilet sitt. Endelig i mål. Så ufattelig deilig å nå målet vi hadde satt oss. Ja vi kan være stolte av oss selv, selv om tiden ble 20 min over syvtimer som var gruppens mål. Vi er utrolig takknemlig for den lagånden, samholdet og støtten det er å sykle sammen med denne fantastiske gjengen fra Aktiv365.

image

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *