image

Trenger dere vakker musikk til en spesiell anledning? Her er vår varmeste anbefaling!

Bryllups musikken var en vakker ramme på feiringen vår

Vi er så heldig å ha Sara Andersson som en god venninne og som var forlover til Åshild. Sara spiller gitar, komponere egne låter og synger.

222 202

Hun jobber for tiden med flere musikkprosjekt, og et av de er sammen med Tove Bøygard som blant annet spiller gitar, banjo, munnspill, komponerer og synger, opptrer de sammen med både egne og andre låter.

269325

De spiller også sammen i bandet Engla & Banditta.

Tove Bøygard er en fantastisk musiker som synger både på Halling og på engelsk. Tekstene hennes er ofte dype og meningsfulle og handler ofte om mennesker hun har møtt igjennom livet. Virkelig verd å lytte til.

Vi var så utrolig heldig at de spilte i bryllupet vårt. Både under vielsen og konsert senere på kvelden. De spilte «Fordi jeg elsker deg» som Bjarte Hjelmeland har oversatt fra Bob Dyland. Og «Story» (fra Grey’s Anatomy ) i tillegg sang Tove Bøygard et stev ved innmarsj og ut marsj.


Sara avsluttet talen til vigsler med elgitar solo. Meget vakkert alt sammen. Vi er så inderlig takknemlig for at de ville gjøre dagen vår perfekt med så vakker musikk.

Under kaffen hadde de konsert og det ble en magisk stemning i bryllupet.

Dagen etter holdt de en konsert på Dyvekes i Bergen.

En fantastisk avslutning på en fantastisk helg. Vi gleder oss til de kommer til Bergen igjen og da må flere få med seg denne konserten.

http://herrnilsen.no/H130315.html

Det er virkelig verd et besøk.

image

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *