Hviledag før oppstigningen starter

Nå er vi kommet til Machame som landsbyen heter der hotellet vi bor på ligger. Et kjempe koselig hotell som ligger i en oase av blomster, palmer og banantrær. Her nyter vi dagen før vi skal begynne å gå turen opp Kilimanjaro.

Dagen startet med frokost og briefing på hva skjer i løpet av dagen i dag og hva vi må pakke for morgen dagen. Etter på kjørte vi til en større by som heter Moshi. Vi så på bylivet og spiste lunch før vi retunerte tilbake hvor vi nøt solen ved bassenget. Utrolig deilig å ha denne ekstra dagen før til å få pakket, forberedt oss, pratet sammen og ladet batteriene.

For en gjeng vi skal gå sammen med. Humoren og latteren sitter løst. Vi er 10 stk som allerede har funnet tonen og kjemien er knall. Gjengen består av et søskenpar i fra Hammerfest. Så der er Finnmarkshumoren dekket. Far og sønn som går for lille Bjørn og store Bjørn med mange gode historier. Et kanon par i fra Bærum med en slagferdighet og gode kommentarer hele tiden, så vi virkelig får trimmet lattermusklene. En kar i fra Oslo som realiserer en drøm selv om han ikke fikk noen med seg noen. Så har vi guiden vår Håvard. For en fantastisk mann med lokal historie og engasjement som smitter over på hele gjengen. Dette lover godt og gjør at vi gleder oss enda mer til vi kommer i gang.

Nå er alt klart for å sette i gang med eventyret.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *