image

Kilimanjaro here we come

Vi har en stue fullt av kaos, spisebordet er omgjort til en salig blanding av årstidenes behov ullklær, fjellsko, sommerklær og drikkeflasker. Her er medisiner for at kroppen skal fungere og staver til å avlaste. En haug med ting vi må ha med, bør ha med og kan ha med. Etter å ha plassert det vi må ha med ihvertfall, som sovepose, liggeunderlag og ullklærene så var bagen nesten full.

image
Selv med micropakking, en ferdighet vi ikke har hatt før, så sliter vi. Håndkle ble byttet ut med microhåndkle. Vi deler på toalettveske. Kuttet ned på antall sokker og t shirter, svette lukter vi sikkert uansett når ikke det blir dusjing på vei til Kilimanjaro. Vi får ta det som det kommer fra nå av, og si som de gjør i Afrika. Hakuna matata.
image
Jeg har aldri hatt en sånn blandet følelse før en reise. Jeg gleder meg noe innmari til se nye steder, se anderledes natur og kultur. Bli kjent med nye mennesker og få nye opplevelser og erfaringer. Utfordre meg selv og strekke grenser er både spennende og skremmende på en gang. Jeg er spent på om kroppen vil spille på lag med hodet på vei oppover. Jeg regner med at sansene skal jobbe på høygir for å få med seg alt her og nå. Jeg skal kjenne på alle følelsene som kommer underveis og til sist vil dette være med på å forsterke og bekrefte livet jeg lever.

image

image
(Her er ruten vi skal gå)

På lørdag 29 august setter vi oss på flyet og eventyret begynner. De som vil følge oss kan følge med her, oppdateringer vil komme. I tillegg vil Jarle Trå ha oppdateringer på siden sin.

FØLG MED PÅ: WWW.JARLETRAA.NO

Nettsida vert oppdatert stort sett kvar dag undervegs.

Her kan du sjå programmet for turen frå dag til dag.

Legg gjerne igjen ei helsing til deltakarane i gjesteboka.

Dette blir spennande…

mvh

Jarle Trå

Telefon: 907 65 330

En drøm går i oppfyllelse og vi kjenner på gleden ved at vi faktisk gjør det vi vil, når vi fortsatt kan.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *