Dag 4 fra Karanga camp – 4033 moh

Etter en lang dagstur i går på 9 timer var det en kortere en i dag. Vi fikk sove en time ekstra (luksus) og ble vekket med kaffe kl. 07.00 turen var atter en ny opplevelse og annerledes.

Vi klatret først opp fra Barrnco camp til 4260 moh så ble det ned en dal og opp igjen før vi var på Karanga camp. 4,5 t brukte vi. Da ble det deilig lunch, med kylling, chips og grønnsaker.  Nå må batteriene lades for vi nærmer oss toppen. Formen er fin, men Åshild merker litt hodepine. Ellers øver vi oss på å drikke mye, tisse mye, puste med magen, ta alt rolig og bruke energien riktig. Vi får øvd oss på å samarbeide i et lite telt når begge er slitne etter lange dags tur.

Dette har gått glimrende. Utrolig kjekke folk vi er med og for et eventyr vi opplever!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *