Dag 6 og toppen ble nådd

For en natt og dag vi har hatt. Vi startet på oppstigningen kl. 24.00. Adrenalin, spent, mørkt, kaldt, masse følelser, motivasjon blandet sammen med de andre i gruppen. Nå var den virkelige styrkeprøven. Vi gikk rolig og var fokusert på oppgavene. Dette skulle vi klare. Det ble utrolig tungt etter hvert og to i gruppen måtte snu.

Da vi kom på kraterkanten Stella point på 5749 moh fikk vi ny energi og det gikk opp for oss at dette ville vi klare. Det å stå på Afrikas tak og se soloppgangen var utrolig vakkert. Da kom tårene, for en opplevelse. Det er vanskelig å beskrive.

Vi hadde med et bilde av Stig fra en kamerat av oss. Han hadde en drøm om å bestige Kilimanjaro, han døde før han fikk oppleve det. Nå fikk han gjennom et bilde være med damene på tur.

Etter vi hadde vært der en liten stund begynte vi nedstigningen til campen. 9 timer opp og ned. Da var vi sliten da. Etter en lunch hadde vi et par timer på puten før vi måtte ut å gå igjen, ned til Mweka som ligger på 3068 moh. Nå er det siste natt i teltet før vi kommer på hotellet igjen.

Fy søren for en opplevelse det har vært og stolte for at vi klarte det!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *