Dag 7 Endelig nede og feiringen kan begynne

Dagen i dag begynte med at vi ble vekket kl 06.00 i Mweka camp. Da merket vi at fjeset var hovent. Hvem hadde kommet på å smøre solkrem kl 24.00 om natten og hvem hadde ikke dratt med seg en solkrem til toppen heller. Typisk oss. Soloppgangen var utrolig vakker, men den afrikanske solen svei i fjeset. Vel nede ved Gaten begynte feiringen med Kilimanjaro øl, sjampis og diplomutdeling. Sang og dans av bærerne, kokken og resten av staben som var med oss og gjorde det mulig å nå toppen. Etter på utskriving og feiring ble vi kjørt til en italiensk restaurant og spiste pizza. På hotellet fikk vi endelig en etterlengtet dusj og masasje. Gjett om det var deilig etter 7 dager med våtservietter. Bassenget og killiøl smakte også. Vi er blitt en herlig gjeng og i morgen drar store Bjørn og lille Bjørn til norge igjen. De vil bli savnet videre på turen vår. Utrolig kjekt å bli kjent med dere. Takk for denne gang.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *