IMG_1453

Fritidsproblemer?

Siden sist har vi vært på en gedigen hyttetur med 250 personer til Hemsedal på skeive ski.

 

Det er et arrangement for homofile, lesber, bi, hetro, transer, streite, unge, gamle, jenter, gutter, kvinner, menn, damer, gubber og alt mellom alle disse båsene. Utrolig mange fantastiske mennesker samlet fra torsdag til søndag til fest, morro, gøy, ski, orange is the new black party og whiteparty.

unnamed-1

Vi fikk mange nye venner som vi skal ha kontakt med videre.

Bilde nr 2 Foto: Helle Aasand © BLIKK

 

Denne uken hadde vi lagt opp til mye trening. Vi har trent variert fra vekttrening, dobbel intervalltrening 4×4 på spinning.

IMG_1442

Turer med Timmy,(Restutisjonsturer) bodycompat, Bergen -Voss trening på sykkel. Vi har den siste uken hatt 12 timer trening til sammen.

Midt opp i alt dette har det dukket opp en del spennende ting. En journalist lager en reportasje om oss og en fotograf har tatt masse bilder som skal brukes i kk.

IMG_1444

Tenk vi i kvinner og klær hvem hadde trodd det for noen år siden. I hvertfall ikke oss. I tillegg så skal vi promotere et fantastisk opplegg fra sunn og sprek. De har mange oppskrifter som vi har valgt å bruke siden vi fikk hjelp til livstilsendringen av ernæringfysiolog Cathrine Borchsenius.

5.nov

Vi skal også holde noen motivasjonsforedrag for Aktiv 365 som skal bli spennende og gjøre. Tenk at noen er interessert i å høre på oss. Vi er utrolig takknemlig for å få sjangsen til å dele noen av opp og ned turene som vi har hatt.

10931607_628989257227519_6611137268890140304_o

I dag meldte vi oss på rittet Bergen – Voss 4juni. De som lurer på om å gjøre det, tenker at det hadde vært en utfordring ikke stuss, meld dere på og ha et mål å trene mot. Da er det mye lettere å komme seg på trening.

IMG_1467

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *